Training respectvolle confrontatie (feedback) o.b.v. Appreciative Inquiry

In deze training gaat u aan de slag met AI en met het geven van feedback. AI zorgt voor een vertrouwelijke sfeer als noodzakelijke voorwaarde voor het kunnen geven van feedback.

We staan eerst stil bij de principes van AI en de methodiek. De theorie van communicatie in zijn algemeen en van feedback in het bijzonder komt aan de orde. We staan stil bij het ontdekken van specifieke kernkwaliteiten van ieder afzonderlijk individu en de waarde daarvan in het communicatieproces.

 
Sample Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kracht van AI beleef je het best door een waarderend onderzoek uit te voeren. Dat gaan de deelnemers dus zeker doen. U gaat zodoende ervaren onder welke omstandigheden u feedback kunt geven en accepteren. In uw werksituatie kunt u daarmee vervolgens aan de slag. U krijgt voldoende bagage mee voor het zelf kunnen creëren van een sfeer van vertrouwen in uw werkomgeving.

Het programma is geschikt voor:

- Bestaande teams of groepen
- Groepen van (individuele) leidinggevenden (managers)

Deze training is een op zichzelf staand programma van twee dagen. Onderdelen ervan kunnen ook in een teambuildingsprogramma worden verwerkt. In overleg kan een programma op maat worden gerealiseerd.